V2Werkt: Wel de business. Niet de lasten.

Tijdelijk in inzet, blijvend in resultaat. Daarom werkt V2Werkt ook voor jouw business

De arbeidsmarkt verandert. Dat merk jij als directeur, sales manager, marketing manager of HR-manager dagelijks. Waar je voorheen jouw droomkandidaat kon kiezen uit een lange rij sollicitanten, daar moet je nu goed zoeken naar dat ene verborgen talent. Heb je diegene eindelijk gevonden, dan is het nog maar de vraag of ‘ie zich volledig aan jou wil binden…

Twijfels en Stress

Bovendien twijfel je zelf ook wel eens: is het nog wel van deze tijd om iemand in dienst te nemen? Het heeft voordelen, maar het brengt ook veel lasten met zich mee. Wéér een sollicitatietraject dat je moet inrichten. De eeuwige twijfel of je wel de juiste persoon hebt aangenomen. En hoe houd je werknemers in vaste dienst gemotiveerd, zodat ze hard genoeg voor je blijven lopen?

Het levert je kopzorgen op. Je bent met te veel randzaken bezig en kunt je niet meer concentreren op je core business. Het gevolg: je loopt omzet mis. En dat zorgt voor nóg meer stress.

Zorgeloos ondernemen met V2Werkt

Herkenbaar? V2Werkt kan jouw zorgen wegnemen, door op tijdelijke of projectmatige basis invulling te geven aan een sales- of marketingfunctie binnen jouw organisatie. Daardoor kun jij zorgeloos ondernemen. Er zijn talloze scenario’s waarin V2Werkt van waarde kan zijn voor jouw organisatie. Bijvoorbeeld:

  • Je bent in de opstartfase van je nieuwe bedrijf en wilt (voorlopig) geen vaste personeelskosten;
  • Een van je medewerkers is tijdelijk ziek of arbeidsongeschikt;
  • Je start met een nieuw, grootschalig project;
  • Je bent bezig met een reorganisatie;
  • Je hebt moeite om invulling te vinden voor een of meerdere vacatures;
  • Je wilt jouw sales-, marketing- of managementteam verbeteren.

Blijvend Resultaat

Met V2Werkt ben je verzekerd van een duurzame oplossing. Tijdelijk in inzet, maar blijvend in resultaat. Benieuwd hoe V2Werkt ook voor jouw bedrijf kan werken?

Wil jij meer business?

Neem contact op met V2Werkt voor een vrijblijvende eerste afspraak. Dit kan telefonisch via 06-55157431 (Edwin Verheul), via e-mail edwin@v2werkt.nl of door het contactformulier in te vullen.

7 + 7 =