V2Werkt: Resultaatgericht, met oog voor de mens

Tijdelijk in inzet, blijvend in resultaat. Daarom werkt V2Werkt ook voor jouw business

V2=2in1

V2Werkt. Twee keer zo hard als je zou mogen verwachten. Maar dat is niet de enige reden voor de ‘2’ in onze bedrijfsnaam. Met V2Werkt krijg je namelijk op meer fronten twee-in-één:

  • Een sales professional én een marketing professional;
  • Theoretische kennis gekoppeld aan praktijkervaring;
  • Een uitvoerende kracht die ook andere medewerkers kan trainen en inspireren;
  • Iemand die gaat voor keiharde resultaten, maar daarbij nooit het menselijke aspect uit het oog verliest.

Meer dan twintig jaar praktijkervaring

De oprichter, eigenaar en drijvende kracht achter V2Werkt is Edwin Verheul. Edwin heeft twintig jaar ervaring binnen verschillende (internationale) salesorganisaties in verschillende markten. Daardoor weet hij hoe commerciële doelstellingen te vertalen naar de praktijk. Met het samenspel tussen sales en marketing als cruciale factor. Met kennis van de markt en de praktijk, worden plannen en uitwerkingen ook daadwerkelijk haalbaar.

Daarnaast heeft Edwin ruime ervaring in het leiden van teams en het sturen op het behalen van (sales)doelstellingen. Leidinggeven doet Edwin vanuit de overtuiging dat de mens altijd voorop staat. Door vragen te stellen, te luisteren en te observeren maakt hij zowel personen als teams beter en inspireert hij mensen om gemotiveerd te werken aan zowel persoonlijke als bedrijfsdoelstellingen.

Maatwerk

V2Werkt biedt maatwerkoplossingen, waarbij gericht gekeken wordt naar wat de persoon, het team of de situatie specifiek nodig heeft. Gedrevenheid, resultaatgerichtheid, creativiteit en hands-on mentaliteit zijn daarbij de kernbegrippen die onmisbaar zijn in het traject naar succes.

Duurzame oplossing

Met V2Werkt ben je verzekerd van een duurzame oplossing. Of het nu twee weken is of een jaar, onze inzet is altijd tijdelijk. Door werkwijze van V2Werkt zijn de resultaten echter altijd blijvend, voor individuele personen, teams of jouw organisatie als geheel.

Onze diensten

Wil je weten op welke fronten V2Werkt voor jouw organisatie kan werken? Bekijk ons volledige dienstenaanbod.

Wil jij meer business?

Neem contact op met V2Werkt voor een vrijblijvende eerste afspraak. Dit kan telefonisch via 06-55157431 (Edwin Verheul), via e-mail edwin@v2werkt.nl of door het contactformulier in te vullen.

6 + 5 =