Zo kan V2Werkt ook voor jou werken

Tijdelijk in inzet, blijvend in resultaat. Daarom werkt V2Werkt ook voor jouw business

V2Werkt, ook voor jouw organisatie. We zijn multifunctioneel inzetbaar, dankzij de jarenlange ervaring binnen verschillende organisaties en verschillende markten en ons uitgebreide netwerk van specialisten. Hieronder zie je met welke diensten V2Werkt jouw organisatie op tijdelijke basis of projectbasis kan helpen.

Sales Manager

Als Sales Manager geeft V2Werkt leiding aan jouw team van salesmedewerkers. Door hen te inspireren en motiveren zorgen we voor een zo hoog mogelijk rendement bij de verkoop van jouw producten en/of diensten. Hierbij kijken we ook door de marketingbril naar de processen, omdat we beseffen dat sales en marketing niet zonder elkaar kunnen.

Key Account Manager

V2Werkt biedt maatwerkoplossingen, waarbij gericht gekeken wordt naar wat de persoon, het team of de situatie specifiek nodig heeft. Gedrevenheid, resultaatgerichtheid, creativiteit en hands-on mentaliteit zijn daarbij de kernbegrippen die onmisbaar zijn in het traject naar succes.

Projectmanager / Projectadviseur

 

Een ervaren kracht nodig die zorgt dat grootschalige projecten correct en efficiënt worden uitgevoerd, binnen deadline en binnen budget? V2Werkt is jouw spin in het web, die het projectteam aanstuurt en overleg voert met zowel andere afdelingen als klanten. Heb je meer iemand nodig die voorafgaand of tijdens het project advies geeft? Ook dan staan we voor je klaar.

Sales Trainer / Management Trainer

 

Wil je het bestaande sales-, marketing- of managementteam blijvend verbeteren? Met de trainingen van V2Werkt wordt zowel de kwaliteit als het rendement van individuele medewerkers, teams en het bedrijf naar een hoger niveau getild. Voorafgaand aan de training wordt in overleg nauwkeurig bepaald wat het doel van de training is en waar de accenten moeten worden gelegd. Vervolgens gaan we op inspirerende wijze aan de slag, om zo jouw medewerkers nóg gemotiveerder voor jouw organisatie te laten werken.

Projectmanager Marketing en Communicatie 

Marketing moet sales helpen groeien. Zeker in de beginfase van een nieuw bedrijf, nieuw product of nieuwe branche, kunnen extra handen en kennis helpen de groei van jouw product of dienst te versnellen. De marketing en communicatie van V2Werkt wordt getrokken door Martijn Meerman, die met bijna 25 jaar werkervaring op het gebied van marketing en communicatie jou van een geweldig professioneel en praktisch netwerk voorziet. De plannen, uitwerkingen en middelen worden altijd doortastend met het oog op jou resultaat, effectiviteit en budget opgesteld en uitgevoerd.

Wil jij meer business of je business verbeteren?

Neem contact op met V2Werkt voor een vrijblijvende eerste afspraak. Dit kan telefonisch via 06-55157431 (Edwin Verheul), via e-mail edwin@v2werkt.nl of door het contactformulier in te vullen.

6 + 12 =